VISION HAS A NAME
50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Ο Στράτος Δρακούλης είναι η απόδειξη ότι το πάθος για τη δουλειά σου ανταμείβεται με επιτυχία. Συνδυάζοντας αυτό το πάθος για κρέατα κορυφαίας ποιότητας με την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, η εταιρία Drakoulis εγγυάται μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Σχεδόν 50 χρόνια πριν, ο Σταύρος Δρακούλης ένας ντόπιος χασάπης από την Κλειώ Λέσβου, ξεκίνησε με ένα όραμα. Να διασχίσει το Αιγαίο για να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο στη Νέα Σμύρνη, όπως και έγινε το 1965. Η αφοσίωση του στο έργο του, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι πιστοί του πελάτες, τον βοήθησαν να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στη διαχείριση του κρέατος. Στο ξεκίνημα της νέας αυτής εποχής, το κρεοπωλείο πέρασε στο γιό του Σταύρου,  Στράτο Δρακούλη. Έναν νέο ιδιοκτήτη, με ένα νέο όραμα, να δώσει πρόσβαση σε όλους τους πελάτες του στα καλύτερα κρέατα από όλα τα μέρη της γης προσφέροντας ταυτόχρονα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Κρεοπωλεία & Εστιατόρια Δρακούλης

Μέσα από αυτή την αναζήτηση, ο Στράτος κατάφερε να μεταφέρει το πάθος του, την εκλεπτυσμένη γνώση και τεχνογνωσία του σε όλη την ομάδα του, δημιουργώντας στην πορεία πολύ έμπειρους επαγγελματίες χασάπηδες. Το κοφτερό μυαλό και το ανήσυχο πνεύμα του τον βοήθησαν να προβλέπει τις ανάγκες των πελατών του και να τους προσφέρει γευστικές εμπειρίες και γαστρονομικά ταξίδια που δεν είχαν γνωρίσει μέχρι τότε.

Μερικά από τα καλύτερα προϊόντα κρέατος στον κόσμο όπως το Kobe beef πρωτοεμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά με πρωτοβουλία του Στράτου Δρακούλη, ενός επιχειρηματία με διεθνή βραβεία και πιστοποιήσεις στο βιογραφικό του για την άριστη προετοιμασία και διανομή κρεάτων υψηλής ποιότητας με σεβασμό στην όλη διαδικασία διαχείρισης αλλά και προσιτές τιμές. Τα προϊόντα του περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το θρυλικό Kobe beef από ιαπωνικό μοσχάρι κόμπε και το πιο διάσημο από όλα: Matsusaka beef, για το οποίο η εταιρία Drakoulis κατέχει την αποκλειστικότητα τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Παντρεύοντας το πάθος του για το κρέας με αυτό για τη μουσική, ο Στράτος Δρακούλης άρχισε να προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία στο κρεοπωλείο της Νέας Σμύρνης, όπου οι πελάτες μπορούσαν να επιλέξουν τα καλύτερα προϊόντα κρέατος από όλο τον κόσμο με τη βοήθεια των επαγγελματιών κρεοπωλών ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους υπό τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κρέατος συνέχισαν να προσελκύουν όλο και περισσότερους πελάτες καθημερινά οδηγώντας στη δημιουργία του νέου κρεοπωλείου στη Βούλα. Το όραμά του για την επιχείρηση άρχισε να εξελίσσεται μαζί με τις δυνατότητές του, αδράζοντας ευκαιρίες και ξεπερνώντας όρια που τον έφερναν ολοένα και πιο κοντά στην επιτυχία.

Η ανάγκη των συνεχώς αυξανόμενων πελατών του, να απολαμβάνουν κρέατα υψηλής ποιότητας και πιο premium επιλογές όπως Kobe beef, κρέας Wagyu και Matsusaka με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου εστιατορίου που προσέφερε την ξεχωριστή ατμόσφαιρα των κρεοπωλείων σε συνδυασμό με μια ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή Drakoulis. Αρχικά, στο χαμηλότερο επίπεδο του κρεοπωλείου στη Βούλα και αργότερα στη γειτονιά της Κηφισιάς, αλλά και του Ψυχικού. Σήμερα, με ένα υπερσύγχρονο κρεοπωλεία και τρία πολυτελή εστιατόρια στην Αθήνα στο ενεργητικό της, η εταιρία Drakoulis συνεχίζει να προσφέρει μια κορυφαία γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Για να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, ο Στράτος Δρακούλης συνεχίζει να υπερβαίνει τα όρια αναζητώντας τους καλύτερους συνεργάτες και προμηθευτές κρέατος ανά τον κόσμο, αποτελώντας όχι μόνο πιστοποίηση για ποιοτικό κρέας αλλά και για συνεργασίες με τους premium διεθνείς παραγωγούς κρέατος, που του εμπιστεύονται τα προϊόντα τους. Με στόχο να παρέχει πάντα το καλύτερο κρέας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η εταιρεία Drakoulis είναι εξοπλισμένη με καινοτόμα μηχανήματα: το κρέας καθαρίζεται, κόβεται με ακρίβεια και συσκευάζεται σε ακριβή βάρη ή ανά κιλό, με βάση την εκάστοτε παραγγελία, ακολουθώντας  τα τελευταία διεθνή πρότυπα και διατηρώντας πάντα τη φρεσκάδα του.

DRY & RAW RESTAURANTS

Τα εστιατόρια Drakoulis προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή Drakoulis σε ένα υπερσύγχρονο και πολυτελές περιβάλλον που τη νύχτα μεταμορφώνεται με ρυθμούς ηλεκτρονικής μουσικής.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Προσφέροντας μια ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία, το Dry & Raw καλωσορίζει τους επισκέπτες να απολαύσουν το πάντρεμα μεσογειακών γεύσεων και ιαπωνικής κουζίνας με κορυφαίες επιλογές κρέατος από όλο τον κόσμο που επιλέγονται με τη βοήθεια των κρεοπωλών μας για να ικανοποιήσουν τα γούστα και τις επιθυμίες σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του το 1987, ο Στράτος έπρεπε να αναλάβει το οικογενειακό κρεοπωλείο σε ηλικία 16 ετών. Εκείνη την εποχή, δεν θα μπορούσε να φανταστεί την πορεία που θα ακολουθούσε η ζωή του.

Ήταν συγκεντρωμένος, αποφασισμένος και πρόθυμος να μάθει τα πάντα για το κρέας. Αρχικά δίπλα στον πατέρα του και στη συνέχεια μέσα από τα ταξίδια του. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. ο Στράτος ήθελε να τελειοποιήσει την τέχνη του κρεοπώλη, να βρει τους καλύτερους προμηθευτές κρέατος σε όλον τον κόσμο και να μάθει πώς να επεξεργάζεται, να αποθηκεύει, να κόβει και να διαθέτει τα καλύτερα κρέατα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εισαγωγή και διάθεση των καλύτερων προϊόντων κρέατος στον κόσμο έγινε το πάθος του. Η επιλογή κρέατος για τους πελάτες του με τη βοήθεια των έμπειρων κρεοπωλών και η απόλαυση τους στους ειδικά σχεδιασμένους χώρους των εστιατορίων του έγινε η ευχαρίστησή του, εισάγοντας μια γαστρονομική εμπειρία με κύριο πρωταγωνιστή το κρέας, που δεν μοιάζει με καμία άλλη.