Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας

Υλικά

 

1 ολόκληρο φιλέτο γαλοπούλας

200 γρμ. μπέικον

1 μεγάλο κρεμμύδι

200 γρμ. τριμμένη μοτσαρέλα

τυρί φιλαδέλφεια

λίγο βούτυρο

 

Ανοίγουμε το φιλέτο στη μέση κατά μήκος χωρίς όμως να κοπεί και αλλείφουμε τυρί φιλαδέλφεια στο εσωτερικό και στις δύο πλευρές.

Ψηλοκόβουμε το κρεμύδι και το μπέικον και τα τσιγαρίζουμε σε ενα τηγάνι.

Όταν πάρουν χρώμα τα προσθέτουμε στο εσωτερικό του φιλέτου σαν να φτιάχνουμε σάντουιτς.

Στη συνέχεια βάζουμε και την τριμμένη μοτσαρέλα και κλείνουμε το φιλέτο.

Προσθέτουμε λίγο βούτυρο πάνω στο κρέας και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 180.

Σερβίρετε με ρύζι carnaroli.

 

Καλή σας όρεξη!