Μακαρόνια με κιμά black angus

Μακαρόνια με κιμά 

 

Υλικά

Μακαρόνια Αδαμαντίνα Νο 10

Μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά black angus

Αλάτι-πιπέρι

Τριμμένο τυρί

 

Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν 6-7 λεπτά

Ταυτόχρονα βάζουμε και τον κιμά σε βαθύ τηγάνι και προσθέτοντας μόνο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καθώς ψήνεται (περίπου 15 λεπτά).

Σουρώνουμε τα μακαρόνια και προσθέτουμε τον κιμά πάνω.

Σερβίρουμε ζεστά με τυράκι.

 

Καλή όρεξη!