Σαλάτα μοσχάρι

ΥΛΙΚΑ

  • 1,2 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση παιδάκια)
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 γαρύφαλλα
  • 1 κόκκινη λόλα
  • 1 πράσινη λόλα
  • 1 μικρή κατσαρή σαλάτα
  • 1 ρόκα
  • Λίγη κάπαρη
  • Φρέσκο κόλιαντρο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδας
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι από σμέουρο
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρέσκο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το κρέας μαζί με τα καρότα, το κρεμμύδι, τα γαρύφαλλα για μιάμιση ώρα.

Το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια το κόβουμε σε μικρούς κύβους.

Προετοιμάζουμε τη σαλάτα και τη βινεγκρέτ σμέουρου. Βάζουμε τη σαλάτα σε ένα μπολ, μετά το μοσχάρι, την κάπαρη και το κόλιαντρο.

Περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε πολύ δροσερό.

 

ΠΗΓΗ: Bovillage