Carpaccio

Συστατικά

  • 16 πολύ λεπτές φέτες κιλότο
  • 800 γρ Ρόκα
  • 8 άσπρα μανιτάρια
  • 2 λεμόνια
  • 10 cl λάδι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 10 cl σάλτσα πέστο
  • 16 φέτες παρμεζάνα

 

τρόπος μαγειρέματος

Πλένετε και ψιλοκόβετε τα μανιτάρια. Ρίχνετε τον χυμό των λεμονιών. Αλατοπιπερώνετε.

Αλείφετε τις φέτες του κρέατος με την σάλτσα πέστο, προσθέτετε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τα τυλίγετε στα φύλλα ρόκας.

Σερβίρετε κρύο ρίχνοντας μια ιδέα από λάδι και προσθέτοντας τις φέτες της παρμεζάνας.

 

ΠΗΓΗ:Bovillaga