ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αν υπάρχει μία απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία αυτή είναι το πάθος που βάζεις στη δουλειά σου. Η ιστορία του Drakouli είναι η απόδειξη. Καλώς ήρθατε στην πιο ανατρεπτική γευστική εμπειρία που γεννήθηκε από τον συνδυασμό του πάθους, της ποιότητας και της τεχνογνωσίας!

Αποφασισμένος να συμπορευτεί με το όραμα του πατέρα του, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο Drakoulis στη Νέα Σμύρνη, πριν από περίπου 50 χρόνια, ο Στράτος Δρακούλης αναζητά διαρκώς τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες premium προϊόντων από όλο τον κόσμο.

Χάρη στο ανήσυχο πνεύμα και την κοφτερή ματιά που τον χαρακτηρίζουν, μπορεί να διακρίνει τις επιθυμίες των πελατών και να τους προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες και γαστρονομικά ταξίδια σχεδόν άγνωστα μέχρι τώρα. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, ο Στράτος Δρακούλης μεταδίδει την τεχνογνωσία του σε όλη του την ομάδα, διαμορφώνοντας έτσι μια νέα γενιά ικανών και έμπειρων επαγγελματιών στον χώρο του κρέατος.

Ανεβάζοντας τον πήχη στον επαγγελματικό του χώρο, χάρη στους συνεργάτες και τους προμηθευτές του, το όνομα Drakoulis, αποτελεί όχι μόνο σημείο αναφοράς για τους καταναλωτές, αλλά και επιλογή μεγάλων, διεθνών παραγωγών, οι οποίοι του εμπιστεύονται τα premium προϊόντα τους, όπως το Olive-fed Wagyu, το πιστοποιημένο Angus και το θρυλικό Kobe beef Ιαπωνίας!

Συνδυάζοντας το πάθος του για το κρέας με αυτό για τη μουσική, ο Στράτος Δρακούλης προσφέρει μια signature γαστρονομική εμπειρία με beats ηλεκτρονικής μουσικής να απογειώνουν την ατμόσφαιρα σε όλα τα καταστήματά του. Είτε επιλέξετε να επισκεφθείτε ένα από τα state-of-the-art κρεοπωλεία του Δρακούλη είτε ένα από τα πολυτελή εστιατόριά του, ετοιμαστείτε για ένα άκρως ξεχωριστό meat experience.