ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επωνυμία Drakoulis πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά πριν από σχεδόν πενήντα χρόνια, από τον αείμνηστο ιδρυτή της Σταύρο Δρακούλη.

Το 1987 μεταβιβάστηκε στον Στράτο Δρακούλη που εργάστηκε με πάθος για να τελειοποιήσει τις γνώσεις του σε ότι αφορά το κρέας και να αναπτύξει τις δεξιότητές του ως κρεοπώλης. Γνώσεις που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό κορυφαίων κρεοπωλών, αποκλειστικών συνεργατών και διανομέων σε όλο τον κόσμο.

Σύντομα ξεκίνησε το ταξίδι του αναζητώντας τα καλύτερα προϊόντα κρέατος από όλο τον κόσμο καθώς και ιδιαίτερες κοπές που τελικά εισήγαγε στην ελληνική αγορά και στην Ευρώπη ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος. Με 2 κρεοπωλεία και 2 εστιατόρια που διευθύνει ένας premium executive chef σε συνεργασία με κρεοπώλες υψηλής γνώσης και εξειδίκευσης, έχει καταφέρει να προσφέρει στους πελάτες του πρόσβαση σε premium προϊόντα κρέατος, συμβουλές σχετικά με την ποιότητα των κρεάτων, το σωστό τύπο και τις κοπές ανάλογα με την προτίμηση τους αλλά και την περίσταση.

Το πάθος του Στράτου Δρακούλη για το κρέας καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό για αυτόν να μπορεί να μοιράζεται τις γνώσεις του για τα προϊόντα του με τους πελάτες, ώστε να επιλέγουν πάντα το κρέας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Μέσω της εταιρίας Drakoulis είναι πλέον δυνατή η επιλογή προϊόντων κρέατος κορυφαίας ποιότητας και αποκλειστικών κοπών για να απολαύσετε στο σπίτι ή στη μοναδική ατμόσφαιρα των εστιατορίων του στην ίδια τιμή.

Παρόλα τα επιτεύγματα του έως τώρα, ο Στράτος Δρακούλης συνεχίζει την αναζήτησή του για κάθε τι εξαιρετικό. Το ταξίδι για την απόκτηση των καλύτερων προϊόντων κρέατος στον κόσμο έχει μόλις αρχίσει με σκοπό πάντα να προσφέρει στους πελάτες του ότι καλύτερο στην αγορά κρέατος. Η εταιρία Drakoulis συνεχίζει να επεκτείνεται σε τομείς που έχουν ανάγκη τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που προσφέρει, όπως πολυτελή εστιατόρια, εταιρείες τροφοδοσίας, executive chefs, πολυτελή ξενοδοχεία και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.