ΚΡΕΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από τα πιο κλασσικά κρέατα υψηλής ποιότητας και πιο premium επιλογές αποκλειστικής διάθεσης, έως και δημιουργικές προτάσεις αλλά και ιδιαίτερες κοπές, η εταιρία Drakoulis επαναπροσδιορίζει την έννοια της κατανάλωσης προϊόντων κρέατος.

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία, καθώς και οι εξειδικευμένες γνώσεις που απέκτησε όσον αφορά την παραγωγή και επεξεργασία κρέατος μέσα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό, καθώς και η συνεχής αλληλεπίδραση με διεθνείς συνεργάτες και προμηθευτές, του έδωσαν τη δυνατότητα να διακρίνει τα κρέατα υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ποιοτικό κρέας, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του ανά τον κόσμο να του διαθέτουν αποκλειστικά τα προϊόντα τους.

Σήμερα, η εταιρία Drakoulis διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά προϊόντα κρέατος που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή μαγειρική, δημιουργικές προτάσεις με κρέας που συνοδεύονται από χειροποίητες μαρινάδες και σάλτσες, καθώς και premium προϊόντα όπως Kobe, Wagyu, Matsusaka, Black Angus και Rubia Galega, μερικά από τα οποία διατίθενται στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά αποκλειστικά από την εταιρία Drakoulis.